fbpx

Avis: Inter ønsker at hente Franck Kessié til januar

Peter Vyff - 30.11.22

// Franck Kessié

Franck Kessié har ikke haft det nemt, siden han skiftede til Barca før denne sæson. Ivorianeren har ikke fået meget spilletid, og det har Inter nu eftersigende tænkt sig at udnytte i forsøget på at hente ham til Italien i det kommende transfervindue.

Ledelsen brugte næsten 200 mio. euro på forstærkninger i sommerens transfervindue, hvor store stjernespillere blev hentet til Camp Nou. Det er dog langt fra alle, som har formået slå igennem i denne sæson, og heriblandt Franck Kessié, som endnu ikke har fået spillet til at fungere, siden hans skifte fra AC Milan på en fri transfer.

Den 25-årige Kessié ankom som italiensk mester og forventningerne var derfor store på Camp Nou. De er dog langt fra blevet indfriet, og landsholdsspilleren har haft svært ved at integrere sig på holdet, og det er derfor kun blevet til 13 kampe hidtil i sæsonen, hvor kun 5 af dem har været fra start.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Det skal dog også siges, at Barca er særdeles velbesat på midtbanen, hvor Xavi som oftest har foretrukket at bruge Sergio Busquets, Frenkie de Jong, Pedri og Gavi i rotation med hinanden. Kessié har derfor ikke umiddelbart udsigt til mere spilletid på Camp Nou, og det har fået flere aviser til at spekulere i et tidligt Barca-exit.

Den italienske avis Calciomercato forstærkede forleden rygterne om et potentielt skifte, da de kunne fortælle, at Inter nu eftersigende skulle stå som bejler til Kessiés underskrift. Italienerne har også tidligere forsøgt at hente midtbanespilleren, og selv da han spillede for ærkerivalerne fra AC Milan.

Inter ønsker nu at tage bestik af Kessiés situation på Camp Nou, og hente ham til Serie A i januars transfervindue. Det er dog endnu uvist, hvorvidt Barca vil lade ivorianeren skifte, hvilket italienerne dog har tænkt sig at udfordre ved både at tilbyde catalanerne en købs -og lejeaftale.

Det hele er dog op til Kessíe, som tidligere har udtalt at han ikke ønsker at give op på Camp Nou, og kæmpe for sin chance for spilletid på førsteholdet. Det bliver dog spændende at se, hvorledes Barca håndtere situationen, da meningen generelt er at ivorianeren endnu ikke har opnået sit fulde potentiale.

.:FORSIDE:.