fbpx

Avis: Inter overvejer hele tre Barca-forsvarsspillere

Simon Arun Vrábel - 21.04.23

// Samuel Umtiti // Clement Lenglet

Inter meldes på jagt efter en forsvarsspiller og de kigger angiveligt på tre spillere som alle tilhører Barca. To af spillerne er i dag udlejet nemlig franskmændene Lenglet og Umtiti, mens den sidste mulighed er Eric García.

Clément Lenglet er i dag er på udlejning hos engelske Tottenham, hvor han er blevet en fast mand på holdet. Egentligt var det den tidligere London-træner Antonio Conte som ønskede at købe franskmanden, men Lenglet har ydet så solid en indsats, at Tottenham angiveligt skulle stå klar med 14 millioner euro for at kunne beholde den 27-årige forsvarsspiller, som på ingen måder ser ud til at indgå i Xavis fremtidsplaner.

Artiklen fortsætter under annoncen


Den anden spiller er en anden franskmand, nemlig Samuel Umtiti, og ligesom sin landsmand er han også udlånt. Umtiti har efter en lang periode med skader endelig genfundet sit tidligere niveau og det nyder italienske Lecce rigtig godt af. Modsat Lenglet så forventes det ikke at Umtiti kan indbringe den store transfersum, men spørgsmålet er om franskmanden ønsker at starte et nyt kapitel, efter at han endelig har fundet ro og kampform. Samtidig har Lecce fundet sig et sandt scoop og italienerne er angiveligt meget varme på at få Umtiti på en fast kontrakt.

Det er avisen Sport som bringer historien og de mener også at vide, at Inter også er interesseret i at få Eric García på kontrakt. Italienerne er klar over, at García står langt bag i køen i Barca, men den seneste debut på den defensive midtbane kan måske ændre mængden af spilletid for resten af sæsonen og måske endda den kommende sæson, så heller ikke han blivet nem at hente.

Inter skulle være meget villige til at forhandle og samtidig betale en fornuftig pose penge, så derfor bliver det spændende at se om de to klubber kan indgå en aftale og hvilken eller hvilke spillere det vil omfatte..:FORSIDE:.