Avis: Ingen spilletid til Dembélé uden forlængelse

Rune Stentoft Arlbjørn - 12.10.21

// Ousmane Dembélé

Barca og repræsentanterne for Ousmane Dembélé har forhandlet om en ny kontrakt i flere uger efterhånden, men stadig uden at finde en løsning. Ender Dembélé med ikke at forlænge med catalanerne får han ikke noget spilletid.

I de seneste uger har de catalanske medier skrevet, at Barca er optimistiske vedrørende en kontraktforlængelse med Dembélé, men de sidste dage har også budt på spekulationer om hvorvidt franskmanden blot trækker tiden for at kunne skifte på en fri transfer.

I den forbindelse skriver den catalanske avis Sport, at Barca har brug for at finde ud af om Dembélé vil forlænge sin kontrakt med klubben, der udløber til sommer. Hvis Dembélé ikke vil forlænge ender han på bænken eller tribunen.

Artiklen fortsætter under annoncen
article stol


Står det ydermere klart i januar, at han ikke forlænger vil klubben også forsøge at sælge ham for at få penge for ham. Barca har ifølge meldingerne tilbudt Dembélé en kontraktforlængelse for de kommende tre sæsoner med en lavere løn.

Det hele er op til Dembélé, men Barca er ifølge avisen tydelige overfor ham. Forlæng og få spilletid eller sid på bænken og bliv solgt, når transfervinduet åbner igen i januar. Der kan godt gå flere uger før der kommer en afklaring.

.:FORSIDE:.