Avis: Ingen ny forsvarer i januar pga. Mingueza

Rune Stentoft Arlbjørn - 04.12.20

© Getty Images

Lige siden, at efteråret transfervindue smækkede i september, hvor det ikke lykkedes at hente Eric García tilbage, har Barca ledt efter en forsvarsspiller, som kan hentes i januar, men nu forlyder det, at Oscar Mingueza har overbevist.

Flere forsvarsspillere er blevet rygtet til Barca i januars transfervindue, fordi Ronald Koeman vil have forstærket det centrale forsvar, men nu skriver den catalanske avis Sport, at Barca nu trækker i land med planerne om at hente en forsvarsspiller i starten af det nye år.

Det skyldes ifølge avisen, at Oscar Mingueza har grebet chancen på førsteholdet i de seneste kampe. Koeman skulle være så tilfreds med catalaneren, at han alligevel ikke vil hente en ny forsvarsspiller i januars transfervindue.

Barcas førsteprioritet var at hente Eric García tilbage i januar, men det ser umuligt ud, da Manchester City kræver en høj pris i forhold til hvad catalaneren er værd i øjeblikket. De økonomiske grunde spiller dermed også ind på, at Barca nu vil satse på Mingueza, i hvert indtil sommer, hvor Garcia kan komme ganske gratis.

.:FORSIDE:.