fbpx

Avis: Ingen chance for at Messi vender tilbage

Peter Vyff - 15.03.22

// Lionel Messi

ps5 art


Efter Paris Saint Germain måtte forlade Champions League, så har der været flere rygter om Lionel Messi og hans ønske om at vende tilbage til Camp Nou. Det er der dog ingen chance for ifølge anerkendt medie. 

Flere stjernespillere i PSG har efter nederlagt til Real Madrid måtte tage imod en masse kritik - især Messi og Neymar, som under hele kampen imod Bordeaux modtog buh-råd af egne fans. Det har sat spekulationerne igang, og begge spillere er blevet kædet sammen med en retur til Barca. Argentineren skulle angiveligt have bedt sinn far om at tage kontakt til Barcas ledelse for at diskutere et klubskifte, men ifølge catalanske Sport, så er det slet ikke tilfældet.

Artiklen fortsætter under annoncen


Messi skulle angiveligt intet forhold have til Joan Laporta, og de har ingen kontakt haft siden hans tårevæddede afsked i sommer. Ifølge Sport, så ønsker Messi at opfylde sine kontraktforpligtelser til PSG, selvom han er skuffet over det tidlige exit i Champions League. Hans kontrakt udløber først efter næste sæson, og som tingene står nu, så lader det ikke til, at han vender tilbage til Catalonien.

Udover Sport, så har Mundo Deportivo også være ude at stille spørgsmålstegn ved et eventuelt skifte tilbage til Barca. Ifølge aviserne, så ønskede Xavi ikke at tiltræde som træner før Messi var skiftet væk fra klubben, da det ville gøre det svært at ændre på holdets udtryk og dynamik.

Alle trænere efter Luis Enrique har haft svært ved at vinde omklædningsrummet og sætte deres præg på holdet, da det ofte var Messi, som havde det sidste ord at skulle have sagt. Så det er slet ikke utænkeligt, at Xavi har sine forbehold mod at få Barca-ikonet tilbage i truppen, nu hvor holdet præsterer og har fundet rytmen spillemæssigt.

.:FORSIDE:.