fbpx
Annonce

Avis: I dag får Frenkie de Jong afklaret sin fremtid

Markus Johannessen - 11.07.22

// Frenkie de Jong

Xavi og Frenkie de Jong skal, via et møde, finde frem til en konklusion hvad angår den hollandske midtbanespillers fremtid i Barca. Både sportslige og økonomiske faktorer skal tages til overvejelse. 

Frenkie de Jong har indtil videre været meget tilbageholdende med at tage imod tilbud fra andre klubber, men ønsker angiveligt at få afklaret sin rolle hos catalanerne. Med Busquets, Pedri, Gavi og den nyudklækkede Barca-spiller, Franck Kessié, vil hollænderen angiveligt have en forsikring om, at hans rolle i mandskabet fortsat er fast. 

Ifølge den catalanske avis Sport har den 25-årige hollænder i samarbejde med cheftræner Xavi fundet frem til en løsning før dagen er omme. Frenkie de Jong har lige nu tilbud fra to Premier League-klubber liggende foran sig, hvilket han angiveligt vil tage stilling til i løbet af de næste par timer. 

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Ifølge avisen Sport har Xavi tiltænkt en vigtig rolle på holdet til midtbaneprofilen, men vil angiveligt ikke holde på ham, hvis der bliver tilbudt over 80 millioner euro for hans underskrift. Cheftræneren står som bekendt i en situation, hvor han har brug for Frenkie de Jong på det sportslige plan, men grundet økonomiske udfordringer er der visse beløb, som klubben ikke er i en position til at afvise. 

Rygterne i de catalanske medier går lige nu på, at Bernardo Silva vil blive en erstatning for Frenkie de Jong, hvis hollænderen ikke fortsætter på Camp Nou. Hvis det lykkes catalanerne at vride over 80 millioner euro ud af enten Manchester United eller Chelsea, vil det i princippet være muligt at hente den portugisiske Manchester City-spiller.

Spørgsmålet er blot om det giver mening for Barca. Bernardo Silva har nemlig en markedsværdi på 80 millioner euro og så er catalanerne i og for sig lige vidt hvad angår prisen. Dog kan Barca ende med at opnå en betydelig besparelse på lønnen.

Lige nu afventer vi hvad Xavi og Frenkie de Jong kommer frem til.

 

.:FORSIDE:.