fbpx
Annonce

Avis: Ilaix Moriba har fristende tilbud fra England

FCBARCELONA.DK - 23.07.21

// Ilaix


Det er endnu ikke lykkes for Barca at blive enig med Ilaix Moriba om en forlængelse og der er en reel risiko for, at det ikke lykkes. Angiveligt står både Chelsea og Manchester City klar med attraktive tilbud til stortalentet.

Situationen omkring Ilaix Moriba begynder at spidse til for alvor. Så længe der ikke er enighed om en kontraktforlængelse, er han henvist til at træne med B-holdet, til stor frustration for Ilaix selv og for træner Ronald Koeman.

Det fik den konsekvens, at Ilaix ikke deltog i sæsonens første træningskamp mod Nástic onsdag, et opgør han ville have været selvskreven til, for Koeman regner med den 18-årige midtbanespiller, der spås en stor fremtid.

I kulissen står andre klubber og følger interesseret med i udviklingen. Ifølge avisen Mundo Deportivo, skulle såvel Chelsea som Manchester City være klar til at fordoble den løn som Barca tilbyder Ilaix, noget som ville friste de fleste spillere.

Det skulle være Ilaix' store ønske at blive i Barca, men han har overladt til sine repræsentanter, at forhandle en ny aftale på plads med barndomsklubben. Agenterne lægger pres på Barca for at få samme løn som spilleren kan få andre steder, men det ønsker klubben ikke at imødekomme.

Dermed synes sagen noget fastlåst og derfor er der en reel risiko for, at Ilaix Moriba fortsætter karrieren i England. Der resterer dog stadig et år af hans kontrakt og Barca bliver ikke nem at forhandle med, hvis en anden klub vil købe stortalentet.

Bliver man ikke enige om hverken forlængelse eller et salg, venter der Ilaix en sæson på B-holdet, noget som han helt sikkert ikke er interesseret i, så der er pres på begge parter i denne sag.

.:FORSIDE:.