fbpx

Avis: Her er startopstillingen som Koeman foretrækker

Rune Stentoft Arlbjørn - 12.09.20

// Ronald Koeman


Barca har fået ny træner i Ronald Koeman og han har sine egne præferencer i forhold til startopstillingen. Her byder det angiveligt på et systemskifte og store roller til Frenkie de Jong og Antoine Griezmann.

Ifølge de catalanske avis Sport og Mundo Deportivo, så vil Ronald Koeman skifte 4-3-3 formationen ud med en 4-2-3-1 formation. Det betyder, at Barca går fra tre centrale midtbanespillere til to af slagsen. Her venter der angiveligt en bærende rolle til Frenkie de Jong.

På mål vil der selvfølgelig være Ter Stegen. Foran ham i forsvaret foretrækker Koeman angiveligt en fire-back-kæde med Sergi Roberto, Piqué, Lenglet og Jordi Alba. Junior Firpo ventes dog at få langt mere spilletid, så Jordi Alba kan holdes mere frisk til de store kampe.

Som allerede nævnt, venter der en stor rolle til De Jong på midten. Ved siden af ham, kan han forvente at få selskab af Miralem Pjanic. Dog kan Sergi Roberto tage pladsen indtil bosnieren er tilbage i fuld form, da Pjanic ikke er helt frisk efter en omgang coronavirus.

Det næste led i Koemans foretrukne startopstilling er de tre spillere foran midtbanen. Her ventes Messi og Dembélé at tage sig af kanterne, mens Griezmann får pladsen på den offensive midtbane, akkurat som han spiller på det franske landshold. Den plads skulle give Griezmann bedre betingelser for at præstere.

Helt i front skal den nye angriber spille, som Barca ventes at købe. Her er der lige nu tale om Memphis Depay, men Lautaro Martínez spøger også i kulissen. Det bliver nok ikke Luis Suárez, da han forventes at skifte til enten Juventus eller Altético Madrid snarest.

I aften spiller Barca mod Gimnàstic de Tarragona. Her får man sikkert et endnu bedre indtryk af hvordan Ronald Koeman ønsker at spille og stille op med holdet. Kampen starter klokken 19.00, men vises ikke i dansk tv.

.:FORSIDE:.