Avis: Her er klubberne som vil have Riqui Puig

Rune Stentoft Arlbjørn - 24.09.20

© Getty Images

Ronald Koeman har anbefalet Riqui Puig at lade sig udleje i denne sæson for at få mere fast spilletid end han kan få i Barca. På trods af det vil catalaneren angiveligt blive i Barca, men flere klubber er interesseret i at hente ham.

Skulle Puig nå at ombestemme sig og lade sig udleje inden transfervinduet lukker den 5. oktober, så er der indenlandsk og udenlandsk interesse for den 21-årige midtbanespiller. Således er Betis, Celta, Granada og Alavés fra den hjemlige liga interesseret i at låne Puig. Også Ajax fra Holland er ude efter catalaneren. Det skriver den catalanske avis Sport.

Puig mangler dermed ikke tilbud i det tilfælde han er klar til at lade sig udleje. Indtil nu har den unge midtbanespiller ignoreret alle tilbud fra andre klubber, fordi han helst vil blive på Camp Nou og kæmpe for sin plads. Spørgsmålet er bare om det ikke er en god idé at lade sig udleje, med den hårde konkurrence på midtbanen.

I fredags gik rygterne på, at Koeman slet ikke kunne bruge Puig, men det viste sig ikke at være tilfældet. Barca-træneren forklarede i lørdags, at han godt kan bruge Puig, men at det vil være bedst for ham at blive udlejet til en anden klub for at få spilletid der.

644x70

.:FORSIDE:.