Avis: Her er Barcas vilde tilbud på Neymar i sommer

FCBARCELONA.DK - 04.04.20


Barca og PSG var tilsyneladende tættere på en aftale om Neymar i sommer, end det tidligere tydede på. Nu kan avisen El Mundo Deportivo afsløre det enorme tilbud som Barca kom med, men som de selv droppede på målstregen.

Neymar var nok transfermarkedets varmeste emne det meste af sidste sommer. Der blev arbejdet intensivt på at hente ham tilbage til Barcelona og nu viser det sig altså, at skiftet var meget tæt på at blive en realitet.

Efter langtrukne forhandlinger var det ifølge El Mundo Deportivo kun 20 mio. euro der skilte parterne. PSG krævede 150 mio. euro samt Rakitic, Todibo og Dembélé som en del af handlen. For Dembélés vedkommende dog kun på en lejeaftale for sæsonen. Barca var med på at inkludere de tre spillere, men ville kun betale 130 mio. euro oven i.

Ingen af parterne ville give sig yderligere og det fik Neymar på banen. Han tilbød selv at lægge de 20 mio. euro der skulle få skiftet til at lykkes. Samtidig valgte Barca-spillerne at tilbyde klubben at udskyde noget af sin løn, så man ikke kom i konflikt med FIFA's økonomiske fair-play regler.

Dermed stod Barca i en situation, hvor de kunne hente Neymar. Klubbens ledelse fik dog kolde fødder på grund af de mange penge, efter at de allerede havde købt Griezmann fri for 120 mio. euro og hentet De Jong i Ajax for 75 mio. euro og Junior Firpo i Betis for 18 mio. euro. Man vurderede, at øknomien ville blive for presset.

Derfor blev meldingen til PSG, at der ikke blev en aftale, til stor frustration for Neymar, der drømte om at vende tilbage til Barcelona for at spille med Messi og co.

.:FORSIDE:.