Avis: Griezmann har valgt PSG

FCBARCELONA.DK - 09.06.19

© Getty Images

Mens alle venter spændt på en afklaring af Griezmanns fodboldmæssige fremtid, fortæller avisen Sport i dag, at angriberen angiveligt vælger at skifte til PSG og at aftalen med den franske klub allerede er på plads.

Akkurat som sidste sommer trækker Griezmann sin beslutning ud omkring hans fremtidsplaner og det bliver nok først den 1. juli at man definitivt får en afklaring, når hans frikøbsklausul falder til 120 mio. euro.

I går udtalte angriberen selv, at han ved hvor han spiller næste sæson og i dag kan den catalanske avis Sport fortælle, at det angiveligt bliver PSG der løber med angriberens underskrift. Der skulle være holdt møde med PSG's præsident Nasser Al-Khelaïfi, hvor aftalen er forhandlet på plads.

Avisen fortæller at Griezmanns valg begrundes i den modstand der er blandt mange Barca-tilhængere omkring et muligt skifte til klubben, ligesom flere spillere i truppen også skulle være imod på grund af franskmandens ageren sidste sommer, da han fravalgte Barca og i stedet blev i Atlético de Madrid.

Modsat vil Griezmann straks føle sig velkommen i PSG, hvor han ses som en afløser for Cavani.

Der har været mange historier om hvor Griezmann ender. Barca har længe lignet en favorit og der har også været forlydender om, at der allerede skulle være en aftale på plads med catalanerne. Hvad der er op og ned får man først klarhed over, når der kommer en officiel melding fra angriberens nye klub, sandsynligvis i starten af juli.

.:FORSIDE:.