Avis: Griezmann har indgået aftale med Barca

FCBARCELONA.DK - 12.03.18

Den franske avis Le10Sport meddeler mandag aften, at Antoine Griezmann netop har afvist en kontraktforlængelse med Atlético Madrid med begrundelsen, at han allerede har lukket en aftale med Barca.

Flere medier meddeler ellers, at Atlético Madrid igennem de seneste uger skulle have prøvet med et sidste og desperat forsøg på at forlænge kontrakten med Antoine Griezmann og forhindre, at franskmanden kan købes fri for bare 100 mio. euro efter denne sæson.

Mandag aften meddeler den franske avis Le10Sport dog, at Griezmann netop skulle have afvist Atléticos sidste forsøg på en kontraktforlængelse. Den franske angriber skulle have gjort det klart, at han forlader Madrid til sommer og at han allerede har lukket en aftale med Barca.

Avisen meddeler ydermere, at aftalen mellem Barca og Antoine Griezmann skulle være blevet forhandlet på plads allerede i efteråret sidste år. Aftalen indeholder de personlige vilkår for den kommende kontrakt, når Barca som ventet betaler franskmandens frikøbsklausul på 100 mio. euro den 1. juli til sommer.

.:FORSIDE:.