Avis: Griezmann fortæller om sin fremtid i dag

Anders Lang Jensen - 14.05.19

© Getty Images

Atlético de Madrid er ikke interesserede i at være en del af den lang transfersaga omkring franske Antoine Griezmann i endnu et tranfervindue. Derfor afholder parterne følge avisen Sport et afgørende møde i dag.

Hovedstadsklubben er fast besluttede på at kende til deres angribers fremtidsplaner, og derfor skulle parterne angiveligt i dag holde et møde. Her vil Atlético de Madrid have tydeligt svar fra Griezmann, om han skifter væk fra klubben. Det melder avisen Sport.

Mødet vil bestå af sportsdirektøren Andrea Berta og cheftræner Diego Simeone, mens Antoine Griezmann naturligvis også vil være til stede sammen med sin repræsentant. Sidste år besluttede franskmanden sig for at blive i Atlético, men det ønske skulle nu være ændret.

Den 1. juli falder angriberens frikøbsklausul til 120 millioner euro og her vil Barca formentlig endnu en gang melde sin interesse. Den skulle altså angiveligt være gengældt fra Griezmanns side.

Forventningen er at Griezmann på mødet medddeler, at han køber sig fri af kontrakten, for i stedet at skifte til Barca. Hvornår der så kommer en officiel udmelding, er uvist.

.:FORSIDE:.