Avis: Griezmann bliver med sikkerhed i Barca

Christoffer Alexander Dela-Westerberg - 06.04.20

© Getty Images

Antoine Griezmann bliver i Barcelona. Sådan lyder prognosen, hvis man skal tro den spanske avis Marca, der samtidig udelukker, at et sommerskifte overhovedet skulle være blevet drøftet mellem nogen af parterne.

Griezmann har endnu ikke formået at sætte sit aftryk, siden han skiftede til Barca. Franskmanden har haft svært ved at finde sig til rette i catalanernes bolddominerende spillestil og den pludselige fyring af Ernesto Valverde midt på sæsonen, har bestemt ikke gjort tilvænningsprocessen nemmere.

Den skuffende start i Barca-trøjen har derfor hurtigt affødt rygter om et potentielt sommerskifte. Dette scenarie afvises dog blankt af den spanske avis Marca. Her lyder meldingen tværtimod, at ingen af parterne i Barcelona på noget tidspunkt skulle have så meget som overvejet et skifte, ligesom man ledelsesmæssigt ingen planer har om at inkludere franskmanden i en potentiel Neymar- eller Lautaro Martínez-byttehandel.

Det er blot ni måneder siden, at Barcelona betalte 120 mio. euro for den daværende Atlético Madrid-stjerne, og man har derfor fortsat tillid til, at Griezmann kommer ti at finde sig til rette. Corona-situationen gør det svært at planlægge 2020/21-sæsonen, og selvom man med stor sandsynlighed vil se ændringer i catalanernes angreb, er Griezmann tilsyneladende fortsat sikret en plads i truppen.

Med 14 mål i 37 kampe kan man, på papiret, ikke snakke om nogen horribel debutsæson af franskmanden, og han vil derfor med al sandlynlighed få endnu et år på Camp Nou til at bevise sit værd.

.:FORSIDE:.