fbpx

Avis: Girona viser interesse for Riqui Puig

Peter Vyff - 22.06.22

// Riqui Puig

Det er åbenlyst for alle at Riqui Puig ikke har nogen fremtid på Camp Nou, eftersom han aldrig har formået af slå igennem. Derfor ligner det et sommer-exit for det tidligere stortalent, hvor oprykkerne fra Girona nu meldes interesserede.

Den 22-årige Riqui Puig, der engang blev anset som værende et kæmpe talent fra La Masia, står til at forlade Camp Nou i det kommende transfervindue. Catalaneren har aldrig fået sit gennembrud på førsteholdet, på trods af adskillige chancer under flere trænere.

Artiklen fortsætter under annoncen


Barca har angiveligt allerede forstærket midtbanen med Franck Kessié, der kommer fra AC Milan. Det betyder at Riqui Puig må se langt efter fast spilletid, og hvis han skal have gang i karrieren igen, så er et klubskifte den eneste udvej. Catalaneren har ellers været tilbageholdende med at skifte hold, men han har nu eftersigende accepteret sin skæbne, og er åben for en sommertransfer.

Puig står heldigvis ikke uden bejlere, og ifølge avisen Sport har flere hold meldt deres interesse for det tidligere stortalent. Nyoprykkede Girona står angiveligt forrest i køen til at hente Riqui Puig, og de håber på at hans kvalitet kan styrke deres comeback til La Liga.

Girona er dog ikke de eneste interesserede, og ifølge Sport har Celta Vigo også meldt sig på banen. Galicerne forsøger at forstærke den centrale midtbane, hvor den tidligere Barca-spiller Denis Suárez kan være på vej væk. Udover Girona og Celta, så er Valencia, Getafe og Andorra angiveligt også interesserede.

Det vil være i alle parters interesse at få stablet et skifte på benene, og måske kan Riqui Puig genstarte karrieren i det nordlige Catalonien.

.:FORSIDE:.