fbpx

Avis: Gavis kontraktforlængelse sker på torsdag

Anders Lang Jensen - 13.09.22

// Gavi

Gavis forlængelse har fyldt meget i og omkring Barca i de seneste måneder, men der er endnu ikke kommet en afklaring. Nu er det dog angiveligt et spørgsmål om få dage, før klubben præsentere Gavis nye førsteholdskontrakt.

Gavi er en stor midtbaneprofil for Barca trods sine blot 18 år, men han har endnu ikke skrevet under på en langvarig førsteholdskontrakt på Camp Nou. Den nuværende aftale udløber til næste sommer, men nu ventes der langt om længe at falde en afklaring.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Ifølge avisen Sport kommer Gavi nemlig til at skrive under på en forlængelse på torsdag i denne uge ved en præsentation med stortalentet. Kontrakten vil løbe frem til 2026 og Gavi vil, ligesom Ansu Fati, Pedri og Ronald Araújo, få en frikøbsklausul på 1 milliard euro.

Parterne i lang tid været enige om rammerne for den nye kontrakt, men økonomisk har Barca endnu ikke haft råderum til at registrere Gavi under en ny førsteholdskontrakt. Ophævelsen med Miralem Pjanić blandt andet frigjort en del midler som nu endegyldigt gør, at Gavi endelig kan skrive under på sin professionelle førsteholdskontrakt som Barca-spiller.

gavi12

.:FORSIDE:.