Avis: García, Depay og Wijnaldum tæt på aftaler

FCBARCELONA.DK - 25.03.21


Meget tyder på at Barca er nået langt i planlægningen af næste sæson når det gælder forstærkninger. Ifølge avisen Sport er man blevet enig med Eric García, Depay og Wijnaldum, der alle kommer på frie transfers.

Ronald Koeman får med stor sandsynlighed sine største ønsker opfyldt omkring forstærkninger til den kommende sæson. Hollænderen har længe haft Manchester Citys Eric García, Lyons Memphis Depay og Liverpools Georginio Wijnaldum øverst på sin ønskeseddel.

Avisen Sport skriver i dag, at der er indgået aftaler med alle tre spillere, hvor det kun er underskrifterne der mangler. Garciá får en 5-årig kontrakt, mens Depay og Wijnaldum skriver under for tre år.

Dermed tegner det til forstærkninger i alle tre kæder, García i det centrale forsvar, Wijnaldum på midtbanen og Depay i angrebet. Disse tre forstærkninger anser Koeman som afgørende for, at Barca kan blande sig i kampen om Champions League den kommende sæson.

Er der hold i historien fra Sport, får Barca altså tre spillere uden at skulle betale for dem, da de alle har kontrakter der udløber efter denne sæson. Det er en stor fordel, den stramme økonomi taget i betragtning.

.:FORSIDE:.