Avis: Skader i forsvaret kan fremskynde García-handel

Magnus Wind - 26.11.20

© Getty Images

Barca blev hårdt ramt af skader i forsvaret i lørdagens nederlag til Atlético Madrid. Både Sergi Roberto og Gerard Piqué forventes ude i lang tid, hvilket kan tvinge Barca til at hente forstærkninger allerede til januar. 

Det var en sort aften for Barca i lørdags. Catalanerne tabte med 1-0 til Atlético Madrid, hvor man samtidigt også fik Sergi Roberto og Gerard Piqué skadet. Efterfølgende var der dårlige nyheder fra lægestaben, da begge spillere forventes ude i mindst et par måneder. Samtidigt er det stadig usikkert hvornår Samuel Umtiti og Ronald Araujo bliver sine skadesproblemer kvit. 

Det kan betyde, at Barca bliver nødt til, at hente forstærkninger til forsvaret allerede i januar. Ifølge avisen Sport, så kan en handel med Eric García blive en realitet når transfervinduet åbner efter nytår. Barca ønskede ellers, at vente til efter sæsonen, når forsvarsspilleren kan hentes på en fri transfer. 

Men med de nye skadesproblemer, vil Barca angiveligt gøre en handel med García i januars transfervindue til en stor prioritet. Det skriver avisen Sport. På det tidspunkt vil catalaneren kunne købes relativt billigt, da han blot vil have et halvt år tilbage af sin kontrakt.

.:FORSIDE:.