fbpx

Avis: Flick ønsker personligt møde med Kimmich

Peter Vyff - 01.06.24

// Joshua Kimmich // Hansi Flick

Kort efter, at Hansi Flick blev udnævnt som træner for Barca, startede spekulationerne om, hvilke forstærkninger han ønsker sig. Tyskerens førsteprioritet er angiveligt Joshua Kimmich, som han ønsker at mødes med under fire øjne.

Barca har de sidste par sæsoner haft snøren ude efter Joshua Kimmich, hvis utilfredshed hos Bayern München har været stødt voksende. De økonomiske problemer har dog forhindret ledelsen i at købe tyskeren, som Xavi i lang tid efterspurgte som holdets defensive anker.

Den 29-årige Kimmich er ifølge avisen Sport også en høj prioritet hos Hansi Flick, der netop har overtaget trænerposten efter Xavi. Cheftræneren har et særdeles godt kendskab til midtbanespilleren, som han både har arbejdet sammen med hos Bayern og på det tyske landshold.

Artiklen fortsætter under annoncen


Flick er derfor også sikker på, at han kan overtale Kimmich til endeligt at forlade Bundesligaen og tilslutte sig Barca henover sommeren. Tyskeren skulle dog for nogle dage siden have afvist et kontrakttilbud fra Barca, da han intet ønske havde om at gå ned i løn, for at handlen kan lade sig gøre.

Cheftræneren betragter det dog fortsat som muligt at hente Kimmich, og han ønsker således at møde med ham under fire øjne, hvor man kan diskutere fremtidsmulighederne. Men skulle det lykkes at overtale anføreren, skal ledelsen fortsat forhandle med Bayern om en pris, hvilket kan vise sig vanskeligt.

De tyske rekordmestre har også lige skiftet træner, og situationen kommer i høj grad også an på, hvordan den nyudnævnte Vincent Kompany tager sig af Kimmich. Midtbanespilleren er nemlig utilfreds med at have spillet på højre back flere gange i sæsonen, og ændres det ikke, kan det være til gavn for Barca.

Catalanerne er derfor fortsat med i kampen om Kimmich, der har kontraktudløb næste sommer. Der er dog flere ting, der skal gå op før det kan lykkes, især er Barca nødt til at få løst de økonomiske problemer, inden der kan påbegyndes forhandlinger med Bayern.

flick3F

.:FORSIDE:.