fbpx
Annonce

Avis: Flere klubber stoler ikke på Umtitis fysik

Markus Johannessen - 12.07.22

Selvom Samuel Umtiti kun har en markedsværdi på to millioner euro, er det ikke nemt for Barca at sælge den 28-årige franskmand. Flere klubber er angiveligt skeptiske hvad hans fysiske form angår. 

Ifølge den catalanske avis Sport har flere europæiske klubber bedt Barca om at få lov til at teste Umtiti, før de vil skrive under på nogen kontrakt. Dette er en meget udsædvanlig fremgangsmåde, hvad angår forhandlinger i fodbold. 

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Normalt ville en given klub skrive under på en lejekontrakt, som tilmed indeholder en købsoption, men det er eftersigende ikke tilfældet her. De klubber, som catalanerne har været i kontakt med, vil altså ikke engang skrive under på et lån, før den franske forsvarsspiller er prøvet af. 

Barcas ledelse nåede næsten at være sikre på en aftale med Ligue 1-klubben Rennes inden den franske klub alligevel trak i land. Det var angiveligt igen Umtitis velkendte fysiske skavanker, der gjorde, at aftalen gik i vasken. Umtiti har selv erklæret sig helt fri fra sine knæskader, men der er angiveligt ingen klubber, som stoler på dette og vil tage chancen. 

Barca har indtil videre udelukket det utraditionelle påfund, at han kan lånes ud på en prøveperiode kvit og frit. Det er logisk, men måske ender catalanerne med at gå med til ovenstående præmis. Samuel Umtitis lønseddel er en stor sten i skoen for Barca og en afsked med forsvarsspilleren handler ikke om indtjening, men blot besparelse. 

// Samuel Umtiti
.:FORSIDE:.