Avis: Flere Barca-spillere imod et køb af Griezmann

FCBARCELONA.DK - 18.05.19

© Getty Images

I dag kan avisen Sport fortælle, at en række af Barcas spillere ikke er begejstrede for et muligt købt af Antoine Griezmann. De mener ikke hans ageren sidste sommer var i orden.

Der er næppe tvivl om, at Barcas franske spillere, Umtiti, Lenglet og Dembélé, hellere end gerne vil have deres landsmand til Barcelona, men når det gælder resten af truppen, er begejstringen angiveligt noget afdæmpet.

Barca er favorit til at løbe med den franske angriber, der tidligere denne uge meddelte, at han forlader Atlético de Madrid, uden at fortælle hvor han skal hen.

Sidste sommer var Griezmann også det helt store samtaleemne, hvor det også var et skifte til Barca der blev talt om. Han nåede at blive enig med Barca om vilkårene for et skifte, men tøvede med at tage en beslutning.

En lang række af Barcas spillere var dengang ude med udmeldinger om, at de gerne ville have Griezmann som holdkammerat, men efter langs tids venten, valgte han at blive i Atlético. Det blev meddelt i en dokumentar som Piqués firma havde været med til at producere, hvilket i sig selv skabte stor opmærksomhed og kritik af Piqué.

Hele den måde Griezmann håndterede situationen på sidste sæson faldt ikke i god jord hos en række af Barcas spillere og nu frygter de, at det samme er ved at ske igen. Griezmann er ved at bygge dramatik op omkring hvilken klub han vælger at spille for og spændingen bliver måske trukket ud, ligesom sidste sommer.

Derfor mener flere spillere i Barcas trup angiveligt, at klubben ikke bør købe Griezmann. Spørgsmålet er om den sportslige ledelse vejrer stemningen i truppen, inden de tager en beslutning.

.:FORSIDE:.