Avis: Junior Firpo-salg skal finansere Gayá-køb

Magnus Wind - 25.08.20

© Getty Images

I et forsøg på at forbedre holdet, ønsker Barcas ledelse en større udrensning af truppen. Angiveligt skal Junior Firpo sælges, så catalanerne kan få råd til at hente Valencias venstreback José Gayá. 

Et af Barcas helt store transfermål er eftersigende venstrebacken José Gayá fra Valencia. Han er udset som afløseren for Jordi Alba, som er en af de spillere, der er sat til salg. Grundet Barcas økonomiske problemer, er spillersalg en nødvendighed for at klubben kan hente forstærkninger.

Ifølge avisen Sport, så forsøger catalanerne at sælge Junior Firpo. Dette salg skal angiveligt finansere et køb af Gayá, hvis man skal tro avisen. Valencia har ligesom Barca økonomiske udfordringer, så en handel er bestemt mulig. 

Flere italienske klubber viser ifølge Sport interesse for Firpo. Både Inter Milan, Torino og Napoli skulle alle eftersigende holde øje med venstrebacken. Barca foretrækker et salg og ikke en lejeaftale med en købsklausul. Hvor Firpo ender henne, er i sidste ende op til hovedpersonen selv.

644x70

.:FORSIDE:.