fbpx
Annonce

Avis: Figo med hos Real Madrid mod Barca-Legends!

FCBARCELONA.DK - 09.07.21

// Legends // Figo


Den 20. juli spilles El Clásico mellem Barca-Legends, med blandt andre Ronaldinho og Rivaldo på holdet, og Real Madrid. Nu er der forlydender om, at den mest forhadte forhenværende Barca-spiller, Luis Figo, er med hos ærkerivalerne.

Et skifte fra Barca til Madrid eller omvendt kaldes 'det forbudte' skifte, for begge klubbers tilhængere anser det for totalt uacceptabelt at det sker. Alligevel har en række spillere taget netop dette skifte, men intet skifte har været mere kontroversielt end Luis Figos.

Portugiseren var en kæmpe profil i Barca og desuden anfører, men alligevel lod han sig i år 2000 lokke af mange penge hos Real Madrid. Han lod sig købe fri og det skabte et ramaskrig blandt Barcas tillhængere. De følte sig i den grad svigtet og forrådt.

Luis Figo går da også stadig under tilnavnet 'El traidor' - forrædderen - og han tager næppe på slentretur på Ramblaen i den catalanske hovedstad, for selv her mere end 20 år senere, ville han blive svinet til af de lokale.

Derfor har det skabt stor opmærksomhed, at han nu meldes til at være en del af det veteranhold som Real Madrid stiller med mod Barca-Legends den 20. juli i Tel Aviv.

Det er endnu ikke blevet bekræftet af Real Madrid, men bliver det tilfældet, vil Figo igen få at føle hvor upopulær han er blandt Barca-fans, måske ikke så meget på stadion i Tel Aviv, men på de sociale medier.

Figo har næppe glemt den modtagelse han fik, da han i 2001 for første gang gæstede Camp Nou i den hvide trøje. Dengang var der en hadefuld stemning og Figo var tydeligt påvirket af situationen. Sådan bliver det næppe i Tel Aviv, men El Traidor er ikke glemt i Catalonien.

.:FORSIDE:.