Avis: Fenerbahce vil også have Paco Alcácer

FCBARCELONA.DK - 13.06.18

Forleden kom Fenerbahce med en forespørgsel på Yerry Mina og nu er det angiveligt Paco Alcácer tyrkerne er interesseret i. Begge spillere er sandsynligvis på listen over de spillere som Valverde gerne vil af med.

Forholdet mellem FC Barcelona og Fenerbahce er fortrinligt, for klubbens direktør, Ali Koc, er samtidig direktør for Beko, der er en af de største sponsorer i Barca. Koc har et tæt forhold med Barca-præsident Bartomeu og det giver Fenerbahce direkte adgang til den catalanske ledelse.

Hvor det forleden var Mina der blev spurgt på, er det nu Alcácer tyrkerne viser interesse for. Det skriver det tyrkiske sportsmedie Sporx.

De fleste regner med, at angriberen bliver solgt denne sommer og interessen er tilsyneladende stor. Ud over Fenerbahce har flere engelske klubber været på banen, med Southampton som det varmeste bud. Også spanske klubber som Celta og Villarreal har været nævnt på rygtebørsen.

Alcácer får derfor ikke svært ved, at finde sig en ny klub, men det hele vil også afhænge af, hvor meget Barca kan få for den 24-årige angriber.

.:FORSIDE:.