fbpx

Avis: FC Metz-profil er kommet på Barcas radar

Markus Johannessen - 09.07.24

 


Barca forsøger ihærdigt at finde forstærkninger til både angrebet og midtbanen, men er nødt til at finde en budgetvenlig løsning på i hvert fald én af positionerne. Et af navnene, der er dukket op, er Lamine Camara fra FC Metz. 

Ifølge den catalanske avis Sport, har Barcas sportslige ledelse prioritet ændret sig lidt, da de efter sigende vælger at gå 'all in' på at hente Nico Williams fra Athletic Club Bilbao og først derefter kigge efter en midtbanespiller.

Artiklen fortsætter under annoncen


Med Nico Williams' prisskilt vil det under alle omstændigheder betyde, at der skal opereres mere sparsomt på transfermarkedet hvad angår midtbanen. Navne som Amadou Onana fra Everton og endda Mikel Merino, som ellers er en mere økonomisk overkommelig mulighed, bliver næppe en realitet, hvis catalanerne ender med at hente den topprioriterede kantspiller fra Bilbao. 

Nu er der rygter om, at Barca kan hente en kostvenlig mulighed fra den franske liga. FC Metz' profil, Lamine Camara, fungerer både som defensiv, central og offensiv midtbanespiller. Han er kun 20 år, har udviklingspotentiale og koster omtrent 10 millioner euro. 

Derudover er det sikkert, at han kommer til at skifte klub nu, da Metz er rykket ned og skal spille Ligue 2 næste sæson. Både Monaco og Galatasaray er interesserede i den 20-årige senegaleser, så der bliver måske konkurrence, hvis Barca vælger at gå efter hans underskrift.

camara1F

// Lamine Camara
.:FORSIDE:.