fbpx

Avis: F.C. København vil have Álex Collado

Rune Stentoft Arlbjørn - 19.10.21

// Collado

Den catalanske midtbanespiller Álex Collado står i en svær situation, da han hverken kan spille for førsteholdet eller B-holdet, fordi han ikke er registreret på nogle af holdene. Nu sættes Collado i forbindelse med F.C. København.

Ifølge den catalanske avis Mundo Deportivo er der flere klubber, som viser interesse for at hente Collado i vinterens transfervindue. Avisen nævner, at Club Brugge og Sheffield United stadig er interesset i den 22-årige midtbanespiller.

Artiklen fortsætter under annoncen


Dertil nævner avisen også Real Betis fra den spanske liga, men F.C. København er ifølge avisens oplysninger også ude efter spilleren, som er trænet i La Masia gennem en årrække. Det er dog sparsomme oplysninger om FCK's interesse i Collado som Mundo Deportivo kommer med.

Der er ingen tvivl om, at Collado står i en svær situation, når han ikke kan spille for nogle hold i Barca. Derfor tyder alt på, at han må søge væk fra klubben i januars transfervindue. Selvom han til den tid ikke vil have spillet i et havlt år er der stadig stor interesse for ham.

Mundo Deportivo skriver videre, at Collado stadig har et lille håb om, at der kan blive brug for ham i Barca senere på sæsonen, men det er klart, at som situationen er i øjeblikket er den uholdbar for hverken spilleren eller klubben.

.:FORSIDE:.