fbpx
Annonce

Avis: Ez Abde nærmer sig Girona-udlån

Peter Vyff - 15.07.22

Barca har fornyligt præsenteret nyindkøbene af Ousmane Dembélé og Raphinha, som øjeblikkeligt forstærker førsteholdstruppen. Det betyder at Ez Abde må se langt efter spilletid, og derfor arbejdes der på et udlån til Girona

Ledelsen arbejder i øjeblikket på højtryk for at forstærke førsteholdstruppen, som skal være fuldt ud konkurrencedygtig til næste sæson. Præsident Joan Laporta kunne i sidste uge præsentere signingerne af Andreas Christensen og Franck Kessié, og i denne uge kom turen til Ousmane Dembélé og Raphinha, som også skifter til Camp Nou.

Duoens skifte til Barca er dårligt nyt for kantspilleren Ez Abde, som dermed får lange udsigter til fast spilletid på førsteholdet. Den 20-årige marokkaner skiftede til Camp Nou for et år siden, da han ankom fra Hércules FC, og tilsluttede sig Barca Atlétic, hvor han spillede størstedelen af sæsonen.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Ez Abde fik nogle enkelte kampe på førsteholdet i sidste sæson, hvor han leverede flere fine præstationer. Det lå derfor i kortene, at kantspilleren ville få chancen på Xavis mandskab i år, men efter ankomsten af Raphinha og Dembéle, så er han ifølge avisen AS blevet bedt om at forlade klubben på udlån i dette transfervindue.

Det skulle Ez Abde eftersigende ikke stå uforstående overfor, og kantspilleren skulle derfor allerede være tæt på at lukke en lejeaftale med bysbørnene fra Girona. Catalanerne er netop hjemvendt til La Liga, og deres ledelse arbejder hårdt på at forstærke holdet til næste sæson, hvor målet er ikke at rykke ned.

Det lader derfor til, at landsholdsspilleren nærmer sig et udlån, hvilket vil have en stor betydning for hans videre udvikling. Det bliver derfor spændende at se, hvorvidt Girona får overtalt Ez Abde til at skifte til Estadi Montilivi.

 

// Abdessamad Ezzalzouli
.:FORSIDE:.