fbpx
Annonce

Avis: Everton melder sig ind i jagten på Neto

Anders Lang Jensen - 19.03.22

// Neto

ps5 art


Rygterne var mange i januars transfervindue omkring brasilianske Neto, der ønskede at forlade Barca. Nu forlader reservemålmanden med al sandsynlighed det catalanske til sommer, og engelske Everton er blandt de interesserede klubber.

Neto har ad flere omgange konstateret sin utilfredshed på Camp Nou, og i de første meldinger kom allerede for over et år siden. Brasilianerens rolle i Barca har været nærmest ikkeeksisterende, og målmandens ønske om nye græsgange ser ud til at gå i opfyldelse efter sæsonen.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ifølge avisen Sport er ledelsen i Barca klar på at slippe Neto for den rette sum, og man håber på at indkassere et beløb på mellem 10-15 millioner euro. En lejeaftale med indbygget købsoption skulle også være på tegnebrættet. Premier League-klubben Everton er ifølge avisen interesserede i at købe Neto, men det kræver først og fremmest, at den kriseramte Liverpool-klub overlever i ligaen.

Barca foretrækker at lave et fornuftigt salg af den sydamerikanske keeper, som vil give vigtige millioner i klubkassen. Samtidig er planen, at Iñaki Peña, der nu er på lån hos Galatasaray, vender retur til sommer for at blive andenmålmand i det catalanske.

.:FORSIDE:.