Avis: Et salg af Neto kan blive en udfordring

Magnus Wind - 03.08.20

© Getty Images

Barca forsøger stadig at trimme truppen frem mod næste sæson. Her skulle Neto angiveligt være på salgslisten, men ifølge El Mundo Deportivo, kan det blive svært for catalanerne, at få solgt målmanden. 

Det er ingen hemmelighed, at Barca arbejder på at få forbedret klubbens økonomi. Det skal blandt andet ske igennem spillersalg, hvor flere af truppens breddespillere eftersigende er til salg. En af dem er Neto, da den sportslige ledelse føler, at klubbens 3. målmand Iñaki Peña er parat til at blive den nye backup for Marc-André Ter Stegen. 

Da Barca sidste sommer hentede Neto i Valencia, betalte den catalanske klub 26 mio. euro for brasilianeren. Ifølge avisen El Mundo Deportivo kan det dog blive svært for klubben, at få det samme for målmanden, hvis han skal sælges. Avisen skriver, at Barca kun forventer i omegnen af 20 mio. euro for Neto i det kommende transfervindue.

Grundet de økonomiske konsekvenser forårsaget af coronakrisen, melder avisen, at et salg til denne pris kan blive en udfordring. Mange klubber er presset på økonomien, så det kan blive svært at finde en ny arbejdsgiver til den nuværende reservemålmand. 

31-Neto har i denne sæson spillet fem kampe for Barca. Målmanden har dog ikke været helt overbevisende i sine præstationer. Specielt i kampene mod Espanyol og Atlético Madrid i starten af januar, har angiveligt gjort den sportslige ledelse usikre på brasilianerens fremtiden i klubben.

 

644x70

.:FORSIDE:.