fbpx

Avis: En drøm for Lazio at hente Coutinho

Rune Stentoft Arlbjørn - 13.08.21

// Philippe Coutinho


Gennem hele denne sommer har Barca forsøgt at komme af med Phillippe Coutinho, men ingen klubber har vist seriøs interesse, fordi han har været skadet. Nu viser Lazio interesse, men det bliver svært for dem at hente Coutinho.

Coutinho er så småt ved at være klar igen oven på sin langvarige knæskade, der har holdt ham ude siden årsskiftet. Derfor begynder andre klubber nu så småt også at vise interesse i Coutinho. En af dem er den italienske klub Lazio.

Ifølge den italienske avis La Gazzetta dello Sport er det en stor drøm for Lazio at få Coutinho til klubben, men det bliver nærmest umuligt for dem at hente brasilianeren i denne sæson, da Coutinho vil til en klub, som spiller med i Champions League. Det gør Lazio som bekendt ikke i denne sæson.

Barca er ellers klar til at gøre det nemt for Lazio ved, at de kan hente ham på en lejeaftale, så catalanerne kan spare midtbanespillerens løn i denne sæson, men Coutinho lader ikke til at have den store interesse i at vende tilbage til italiensk fodbold for at spille for Lazio.

Denne sommer har AC Milan og Coutinhos tidligere klub Inter også været nævnt som mulige destinationer for ham. Det er mere sandsynligt, at han ender i en af de to klubber end Lazio, da både AC Milan og Inter er med i denne sæsons Champions League.

.:FORSIDE:.