Avis: El Clásico kan blive rykket til december

FCBARCELONA.DK - 17.10.19

© Getty Images

El Clásico på Camp Nou den 26. oktober hænger i en tynd tråd på grund af situationen i Catalonien og nu melder avisen El Mundo Deportivo, at kampen måske bliver rykket til december måned.

Sidder du inde med billetter til El Clásico på lørdag i næste uge, er der stor risiko for, at du må finde på noget andet at lave. Kampen er nemlig i reel fare for enten at blive flyttet til Santiago Bernabeu eller blive udskudt.

Der hersker kaotiske tilstande i Barcelona i disse dage og netop den 26. oktober, der er kampdagen for El Clásico, forventes der afholdt en kæmpe demonstration i protest mod de hårde fængselsdomme til catalanske politikere.

Avisen El Mundo Deportivo fortæller nu, at en flytning er det mest sandsynlige scenarie, hvis det vurderes for risikabelt at spille kampen den 26. oktober. Et kig i kalenderen viser, at den 4. og den 18. december, der begge er onsdage, er eneste ledige datoer i det stramme kampprogram.

Det er fodboldforbundet RFEF der i sidste ende skal afgøre om kampen spilles som planlagt, om den flyttes til Madrid eller om man finder ny dato, der altså sandsynligvis bliver en af de to nævnte dage i december. Afgørelsen kommer måske allerede i dag eller i morgen, men senest i starten af næste uge.

.:FORSIDE:.