fbpx
Annonce

Avis: Edson Álvarez er et emne som Busquets afløser

Peter Vyff - 28.10.22

// Sergio Busquets // Edson Álvarez

Ledelsens højeste transferprioritet lader til at være at finde en erstatning for Busquets, som sandsynligvis er fortid på Camp Nou efter denne sæson. Nu meldes klubben interesseret i Edson Álvarez fra Ajax Amsterdam.

Barca har efterhånden opbygget sig en lang liste med potentielle midtbanespillere, der på sigt kan tage over for Sergio Busquets. Catalaneren, som har tilbragt 15 år på førsteholdet, forventes at forlade klubben efter denne sæson, hvor den amerikanske MLS ser ud til at blive hans næste destination.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Ledelsen har derfor fået travlt med at finde Busquets' erstatning, og det lader til at blive alt andet end nemt. Catalanerne døjer nemlig stadig med økonomien, hvilket betyder at der arbejdes på at finde den bedste løsning for mindst mulige penge.

Barca er derfor blevet sat i forbindelse med spillere som N'Golo Kanté og Jorginho fra Chelsea, Youri Tielemans fra Leicester, Enzo Fernández fra Benfica og Rúben Neves fra Wolverhampton. Sidstnævnte skulle eftersigende være den mest sandsynlige transferkanditat.

Ledelsen skulle dog være i gang med at undersøge transfermarkedet yderligere. Catalanerne skulle her, ifølge avisen Sport, være faldet over Edson Álvarez fra Ajax Amsterdam, som fast har været at finde i startopstillingen hos hollænderne de sidste tre år.

Mexicaneren betegnes som en duelstærk midtbanemotor, som formår at dække et stort område på banen, hvilket også har givet kaldenavnet 'El Machin'. Den 25-årige Álvarez har været en dominerede skikkelse for Ajax i flere år, hvilket har resultateret i stor interesse fra blandt andet Chelsea, som eftersigende fik afvist et tilbud på 50 mio. euro for landsholdsspilleren i transfervinduet.

Barca får umiddelbart svært ved at betale så høj en pris for en spiller, der ikke har bevist sig endnu på allerhøjeste niveau. Catalanerne holder dog øje med Álvarez' udvikling hos Ajax, og skulle hans pris falde, så står ledelsen, altså ifølge Sport, klar til at overtage mexicaneren på Camp Nou.

 

.:FORSIDE:.