fbpx

Avis: Dybala drømmer om sommerskifte til Barca

FCBARCELONA.DK - 22.02.22

// Paulo Dybala

ps5 art


Paulo Dybala er adskillige gange blevet sat i forbindelse med Barca og ifølge den catalanske svis Sport drømmer den argentinske offensivspiller om et skifte til Camp Nou til sommer, hvor hans kontrakt udløber i Juventus.

Til sommer den 30. juni udløber Dybalas kontrakt med Juventus og selvom at den italienske klub skulle have givet argentineren et kontrakttilbud, så ligger det dog økonomisk markant lavere end hvad han kræver. Derfor skulle Dybala have besluttet at forlade Torino-klubben.

Artiklen fortsætter under annoncen


I den forbindelse meddeler avisen Sport, at Paulo Dybala drømmer om at kunne skifte til Barca på en fri transfer til sommer. Catalanerne har adskillige gange vist interesse for argentineren, uden at det dog er blevet til noget konkret. Nu ligger der dog en mulighed for at hente Dybala helt gratis til sommer.

Dybala skulle have modtaget adskillige tilbud fra klubber i både Premier League og i Serie A, men han skulle selv foretrække en fremtid i den spanske liga, hvor den blå-røde trøjer skulle tiltrække ham mest.

Avisen Sport skriver dog også, at Barca på nuværende tidspunkt ikke har konkrete planer om at gå efter Dybala, da man allerede er godt besat i den catalanske offensiv. Meget kan dog nå at ændre inden og under sommerens transfervindue.

.:FORSIDE:.