fbpx

Avis: Dortmund kæmper med Barca om Christensen

Anders Lang Jensen - 14.01.22

// Andreas Christensen

ps5 art


Den danske landsholdsprofil Andreas Christensen har kontraktudløb i engelske Chelsea til sommer, og Barca har angiveligt tilbudt forsvarsspilleren en kontrakt. Tyske Borussia Dortmund meldes dog også opsatte på Christensens underskrift.

Meget har peget i retning af et sommerskifte til Barca for Andreas Christensen, der med et nyligt agentskifte satte gang i rygterne om en transfer. Jagten på danskeren er dog ikke udelukkende med Barca på listen – tyske Borussia Dortmund er også konkrete i deres interesse.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ifølge den store tyske avis Bild har Dortmund planer om at lokke Andreas Christensen til Bundesliga-klubben på en fri transfer til sommer. Her melder avisen, at Dortmund vil spare Axel Witsels løn fra sommer, hvorfor Christensen derfra vil blive tilbudt en attraktiv lønpakke.

Netop økonomien ventes at blive udfordrende for Barca. Lønmæssigt vil en lang række klubber kunne betale store summer til danskeren, eftersom han er fri på markedet til juli. Netop det har Dortmund altså angiveligt planer om at gøre.

.:FORSIDE:.