Avis: Dette er næste sæsons trøje

FCBARCELONA.DK - 21.09.19

Sæsonen er stort set kun lige gået i gang og alligevel mener avisen Sport, at den kan afsløre den trøje som spillerne kommer til at bære i sæsonen 2020/21. Her er det slut med tern og i stedet kommer der gule striber med.

Den nuværende ternede trøje er blevet godt modtaget af klubbens fans. Det viser salgstal fra Barca-butikkerne og på nettet. Det får dog ikke Barca og Nike til at holde fast i det usædvanlige design.

I stedet kommer der angiveligt en trøje med brede striber, en blå på midten, omgivet af to røde striber. Det helt nye er, at de blå og røde stiber indrammes af tynde gule striber.

Trøjen skulle være inspireret af trøjen fra sæsonen 1919/20, netop havde en bred blå stibe i midten og to brede røde ved siden af. Det nye i den forbindelse er de tynde gule striber. Også trøjen i 1979, da Allan Simonsen spillede for Barca, havde en bred blå stribe og to røde.

Den nye trøje skulle allerede være godkendt af klubbens ledelse og den forventes sat til salg når sidste kamp er spillet denne sæson, hvilket forhåbentlig bliver Championns League finalen den 30. maj.

Selvom nyheden fra Sport virker meget troværdig, skal den alligevel tages med et vist forbehold. Der har tidligere været eksempler på spionfotos af mulige nye trøjer som ikke viste sig at holde vand.

.:FORSIDE:.