fbpx
Annonce

Avis: Der sat pris på Rafinha - 16 mio. euro

FCBARCELONA.DK - 28.04.20

© Getty Images
// Rafinha

Barca skal have fundet en løsning på den udlejede Rafinha Alcántaras fremtid. Nu er det kommet frem, at han har fået indført en pris på 16 mio. euro i sin aftale, hvis han skal sælges den kommende sommer.

Rafinha indledte sæsonen med Barca og gjorde en udmærket figur i træningskampene og i de to første opgør i ligaen. Alligevel lå det i kortene, at han ville blive enten solgt eller udlejet, inden at sæsonen for alvor kom i gang. Resultatet blev en lejeaftale med Celta Vigo.

Nu fortæller avisen El Mundo Deportivo, at Rafinha i forbindelse med lejeaftalen fik forhandlet på plads, at han maskimalt kan koste 16 mio. euro, hvis han handles videre den kommende sommer. En pris på det niveau, kan meget vel lette et skifte til en anden klub.

Med sine 27 år er Rafinha i sin bedste fodboldalder og han har gjort det glimrende for Celta i denne sæson, hvor han har været indiskutabel på holdet. Han har vist, at han er kommet sig fuldstændig over den alvorlige knæskade, der holdt ham ude i otte måneder.

Der meldes da også om stor interesse i Rafinha, såvel fra andre ligaklubber som Italien og England. Spørgsmålet er så om prisen på 16 mio. euro viser sig for høj som følge af coronakrisen, men umiddelbart bør det ikke afskrække andre klubber, selvom de med garanti vil forsøge at forhandle prisen længere ned.

.:FORSIDE:.