Avis: Der er hård kamp om Wijnaldums underskrift

FCBARCELONA.DK - 26.02.21

 


Liverpools Georginio Wijnaldum har længe lignet et varmt emne i Barcelona, men nu er der meldinger om at andre klubber er på banen med interesse for den transferfrie hollænder, blandt dem Inter og PSG.

Koeman vil angiveligt gerne have Wijnaldum til Barca fra næste sæson. De to kender hinanden fra det hollandske landshold og det giver umiddelbart Barca en fordel i kampen om midtbanespillerens underskrift.

Wijnaldum kan forhandle frit med hvem han vil, for hans kontrakt med Liverpool udløber til sommer og intet tyder på en forlængelse. Den 30-årige Wijnaldum er blandt træner Jürgen Klopps foretrukne spillere, så det vil være et stort tab for den engelske klub at miste ham.

Nu fortæller avisen El Mundo Deportivo, at både PSG og Inter viser interesse for hollænderen og det er ikke godt nyt for Barca, for de kan næppe hamle op med den lønseddel som eksempelvis PSG kan lægge på bordet.

Derfor bliver der nok hård kamp om Wijnaldums underskrift til sommer og i Barcelona kan man kun håbe på, at hollænderens ønske om at spille for Barca overgår ønsket om en sidste lukrativ kontrakt i karrieren.

.:FORSIDE:.