Avis: Depay har kigget på hus i Barcelona

FCBARCELONA.DK - 05.05.21


Memphis Depay var længe et meget varmt emne i Barcelona, men siden har man talt mere om Neymar og Håland. Nu er der historier om, at angriberen netop har kigget på mulige hjem i den catalanske hovedstad.

Hvis ikke økonomien havde forhindret det, havde Barca i januars transfervindue opfyldt Ronald Koemans ønske om at hente Depay i Lyon. Alt var aftalt på plads, men Barcas midletidige ledelse valgte på det tidspunkt, at man ville vente med forstærkninger, til der var kommet en ny præsident.

Siden har der været ret stille om Depay, men måske han alligevel er godt på vej til Barca. Han kan forlade Lyon på en fri transfer til sommer, hvor hans kontrakt med den franske klub udløber.

Avisen El Mundo Deportivo kan nemlig fortælle, at Depay netop er set i Barcelona med en række venner og familiemedlemmer. Her turnerede de rundt og så lejligheder og huse i byen. Det ville han nok kun gøre, hvis et skifte er undervejs.

Spørgsmålet er så om det er et tegn på, at alt er forhandlet på plads, eller om Depay kun ønskede at sondere terrænet inden han forhandler en mulig aftale færdig. Svaret kom nok først når denne sæson er slut, hvilket vil sige om mindre end tre uger.

.:FORSIDE:.