Avis: Den forventede startopstilling mod Sociedad

Rune Stentoft Arlbjørn - 13.01.21

© Getty Images

Til kampen i aften mod Real Sociedad er den catalanske avis Sport ikke i tvivl om hvordan Ronald Koeman vælger at stille op med startopstillingen. Avisen mener at vide, at Barca stiller med alle de store tilgængelige stjerner fra start.

Kampen mod La Real senere i aften er meget vigtig for Barca, for sæsonens første titel står på spil i den spanske Supercup. Derfor ser Ter Stegen ud til at starte i mål, selvom Neto måske godt kunne have fået chancen når det ikke handler om ligaen eller Champions League. Foran tyskeren i forsvaret ventes Dest, Araujo, Lenglet og Alba at starte sammen.

På den kontrollerende del af midtbanen har Sport som sædvanlig De Jong og Busquets ved siden af hinanden. På den offensive midtbane forventes det, at Pedri starter med Griezmann på højre kant og Dembélé på venstre kant ved siden af sig.

I angrebet har avisen fra morgenstunden Messi fra start, men tidligere i dag viste det sig, at argentineren ikke trænede med. Det skaber tvivl om hvorvidt han kan spille i aften, så det kan være, at pladsen falder til Braithwaite.

Klokken 21.00 starter semifinalen mellem Real Sociedad og Barca. Det vil sige, at den officielle startopstilling ventes at være klar here på fcbarcelona.dk omkring klokken 19.45. Kampen vises direkte i dansk tv på 6'eren.

.:FORSIDE:.