Avis: Dembélé takker nej til PSG-skifte

Anders Lang Jensen - 18.08.19

© Getty Images

Forhandlingerne mellem Barca og PSG vedrørende Neymar fortsætter i den kommende uge. Mulighederne er mange for en eventuel byttehandel, men står det til Ousmane Dembélé, bliver han ikke en del af den.

Det står efterhånden klart, at franske PSG bliver nødt til at samarbejde med Barca i jagten på at finde fælles fodslag omkring en mulig transfer, der sender brasilianske Neymar retur til Camp Nou. Franske Ousmane Dembélé er en interessant spiller for pariserklubben, men ikke ifølge ham selv. Det skriver avisen L'Equipe.

På forhandlingsmødet mellem ledelsen i PSG og den udsendte delegation fra Barca i tirsdags skulle franskmændene have gjort det klart, at Ousmane Dembélé er en ønskespiller at få til den franske hovedstad, som et led i en byttehandel.

Ifølge L’Equipe har Dembélé dog allerede gjort det klart overfor både Barca og PSG, at han ikke vil forlade det catalanske denne sommer. Derfor må parterne i stedet for finde på andre alternativer i en byttehandel og med Coutinho i Bayern München, ligner det ingen nem opgave.

.:FORSIDE:.