Avis: Dembélé krævede at genoptræne i Qatar

FCBARCELONA.DK - 05.12.19

© Getty Images

Forleden meldte Barca ud, at Dembélé tager til Qatar en del af tiden i genoptræningen efter hans lårskade. Nu viser det sig, at det var et krav fra spilleren og at Barcas lægestab ikke var begejstret.

Det er den franske tv-kanal RMC Sports der bringer nyheden om baggrunden for at Dembélé tager til Qatar for at komme sig over sin lårskade, noget som også Samuel Umtiti gjorde, da han kæmpede med sin langvarige knæskade.

RMC Sports fortæller, at det var Dembélé der kom med ønsket om Qatar på et møde og at det i første omgang blev afvist. Lægestaben følte, at man på den måde ikke kunne overvåge den ikke altid 100% disciplinære Dembélé.

Dembélé valgte dog at holde fast og bølgerne skulle være gået højt på mødet. Her fastholdt angriberen, at han selv bestemte over sin krop og at han forventede at kunne afkorte den forventede skadespause fra ti til otte uger.

Modvilligt gik Barcas læger med til det, men på den betingelse, at en person fra Barcas lægestab tager med til Qatar, for at overvåge de behandlinger og den genoptræning der bliver tale om.

.:FORSIDE:.