Avis: Dembélé kan indgå i Hazard-transfer

Anders Lang Jensen - 19.07.18

Eden Hazard er et varmt navn denne sommer. Real Madrid vil hente Chelsea-stjernen, men Barca er også inde i billedet. Rent faktisk så meget, at sportsdirektør Eric Abidal arbejder på en byttehandel der inkluderer Dembélé.

Det er den catalanske avis Sport, der bringer historien. Således skriver avisen, at Barca vil tilbyde Ousmane Dembélé og en pose penge til Chelsea for at få Eden Hazard den anden vej mod Camp Nou.

Træner Ernesto Valverde planlægger en taktisk fremtid med formationen 4-3-3 frem for sidste sæsons benyttede 4-4-2. Med Hazard er planen at rykke belgieren ud på venstresiden i angrebet samt rykke Philippe Coutinho ned på tremandsmidtbanen.

Engelske Chelsea kræver en voldsom sum for deres belgiske superstjerne, men her håber sportschef Abidal, at franske Ousmane Dembélé kan åbne op for en byttehandel. Prisen Barca skal betale derudover, vil blive langt mindre, og derudover sikrer Chelsea sig samtidig en direkte erstatning til deres offensiv.

Om denne plan får Hazard til Barca er dog tvivlsomt, både fordi Chelsea bliver svære at overbevise, men også fordi belgieren tilsyneladende foretrækker et skifte til Madrid.

.:FORSIDE:.