fbpx

Avis: Dembélé har fået ultimatum på 15 dage

FCBARCELONA.DK - 01.12.21

// Ousmane Dembélé

Ousmane Dembélé har kontraktudløb den 30. juni næste år og den franske angriber har fortsat ikke forlænget sin kontrakt med Barca. Nu har ledelsen på Camp Nou givet Dembélé et ultimatum på 15 dage.

Det er endnu meget usikkert, om Ousmane Dembélé også er Barca-spiller til næste sæson. Forhandlingerne med fransmanden har været vanskelige og angriberens bagland har gennem længere tid forsinket snakken om en ny aftale.

Artiklen fortsætter under annoncen


Nu har den sportslige ledelse på Camp Nou dog fået nok. Her har man ifølge avisen Mundo Deportivo sendt Dembélé et sidste kontrakttilbud og et der tilhørende ultimatum på 15 dage. Catalanerne kræver med andre ord et klokkeklart svar fra Dembélé om senest 15 dage på, om han accepterer tilbudet og forlænger sin kontrakt.

I Barca ønsker man at beholde Dembélé i klubben, da man er overbevist om, at han på trods af nogle skadesplagede år alligevel kan blive en af verdens bedste. Den sportslige ledelse mistænker dog franskmandens agenter for at spille et dobbeltspil, hvor man er i gang med at tilbyde angriberen til andre klubber for at skaffe en højere løn.

Derfor har Barca nu trukket en streg i sandet og kræver et svar indenfor 15 dage. Hvis Dembélé ikke forlænger sin kontrakt, kan det meget vel ende med, at han må se til fra tribunen i resten af sæsonen.

.:FORSIDE:.