fbpx
Annonce

Avis: Deco holder Barca inde i kampen om Raphinha

FCBARCELONA.DK - 21.06.22

// Deco // Raphinha

Barca kæmper en hård kamp med at finde penge til forstærkninger og det kan medføre, at andre klubber napper de spillere som Xavi vil have fingre i. Det gælder f.eks. Raphinha, hvor hans agent Deco forsøger at hjælpe Barca.

Barca har udset sig Raphinha fra Leeds som Ousmane Dembélés afløser, men den catalanske klub har svært ved at gå i realitetsforhandlinger med englænderne, da pengekassen lige nu er tom.

Artiklen fortsætter under annoncen


Klubbens ledelse kæmper med at skabe plads til nye spillere, men indtil det sker, står de tilbage i konkurrencen om de bedste spilllere. Sådan er situationen med brasilianske Raphinha, der efter en flot sæson er jagtet af flere af de store Premier League klubber.

Avisen Sport citerer en anonym kilde tæt på Raphinha for at sige, at havde det ikke være for Raphinas agent Deco, var der forlængst blevet lukket en aftale med enten Liverpool eller Chelsea.

Deco har en fortid i Barca, hvor han spillede i fire sæsoner fra 2004 til 2008. Dengang var det også Barcas nuværende præsident Joan Lapporta der stod i spidsen for klubben og de to har haft et godt forhold lige siden. Deco har angiveligt lovet Laporta, at holde andre klubber hen indtil Barca er klar til at forhandle.

Om det så er nok for at kunne hente Raphinha må tiden vise, for Barca får under alle omstændigheder svært ved at konkurrere økonomisk med de største engelske klubber.

.:FORSIDE:.