Avis: De Sciglio kan også komme med i Arthur-handel

Rune Stentoft Arlbjørn - 30.04.20

© Getty Images

Selvom Arthur tidligere i går var ude at mane rygterne om et skifte til Juventus i jorden, så fortsætter forhandlingerne angiveligt mellem de to klubber. Nu forlyder det, at Mattia De Sciglio kan blive inkluderet i en handel.

Den catalanske avis Mundo Deportivo skriver, at Barca og Juventus er nået langt i forhandlingerne om et eventuelt bytte. Man har diskuteret Pjanic eller De Ligt, som mulige spillere Barca kan få i bytte for Arthur. Indtil videre ser det ikke ud til, at Barca kan få De Ligt.

I Italien følger den store sportsavis La Gazzetta dello Sport også forhandlingerne mellem Barca og Juventus tæt. De skriver, at Juve har sagt nej til at inkludere De Ligt i en byttehandel med Arthur. I stedet er det mere sandsynligt, at Barca kan få Pjanic og en spiller mere, så Juve ikke skal inkludere penge også.

Derfor har Torino-klubben tilbudt spillere som Rodrigo Bentancur og Federico Bernardeschi, men Barca er angiveligt mere interesseret i Mattia De Sciglio, der kan spille både på højre og venstre back. Juve er angiveligt villige til at lade De Sciglio indgå i en byttehandel.

Bemærk, at Barca tilsyneladende er klar til at sælge både Junior Firpo og Nelson Semedo den kommende sommer. Får man derfor De Sciglio til klubben, vil man få en spille til begge pladser og dermed løser to problemer på en gang. Forhandlingerne mellem Barca og Juventus ser altså ud til at fortsætte med fulde drøn, selvom Arthur afviser et skifte.

.:FORSIDE:.