Medie: De Jong prøver at få De Ligt til Barca

Magnus Wind - 30.05.20

© Getty Images

Barca var i sommer en af kandidaterne til at hente Matthijs De Ligt, og klubben er stadig interesseret i midterforsvaren. Nu forsøger Frenkie De Jong angiveligt at overtale sin gode ven til at skifte til Barca. 

Før denne sæson var Barca meldt interesseret i Ajax-duo Frenkie De Jong og Matthijs De Ligt, som specielt havde imponeret i Champions League, hvor det hollandske mandskab var tæt på en finaleplads. Den catalanske klub formåede dog kun at hente De Jong, som har haft en god første sæson. Modsat er De Ligt angiveligt utilfreds med sin nuværende situation i Juventus. Forleden gik rygterne på, at Barca havde budt på forsvarspilleren, men dette blev dog afvist. 

Nu skriver det italienske medie Calciomercato, at Frenkie De Jong arbejder på at få De Ligt til at skifte til Barca. De to tidligere holdkammerater er meget gode venner og Barca-spilleren vil nu forsøge at overbevise De Ligt om, at den catalanske klub er det rette sted for ham. 

Både De Jong og De Ligt blev i sommeren 2016 rykket op på førsteholdet i Ajax, og nåede at spille sammen i tre sæsoner for det hollandske mandskab.  

.:FORSIDE:.