Avis: David Alaba tilbyder sig selv til Barca

Anders Lang Jensen - 30.07.20

© Getty Images

Rygterne som forbinder østrigske David Alaba og Barca har stået på gennem flere år efterhånden. Bayern-profilen ønsker at spille på Camp Nou og har konstant afvist at forlænge med den tyske mesterklub.

Forsvarsspillerens kontrakt udløber næste år i sommeren 2021. Forhandlingerne mellem Alaba og Bayern er strandet, og samtidig har østrigeren for nylig skiftet agent. Meget kunne derfor tyde på, at Alaba søger nye græsgange.

Ifølge avisen Sport har David Alaba et klart formål med sin afvisning af Bayerns kontraktudspil. Et skifte til Barca skal realiseres, og ifølge avisen har østrigeren og hans bagland tilbudt sig selv til Barca. Med kontraktudløb om bare én sæson bliver Bayern presset til at sige farvel måske allerede nu.

Barca har gennem mange sæsoner været meget interesseret i at hente Alaba til det catalanske. Østrigerens fleksibilitet på banen rent taktisk gør, at Alaba både kan gøre sig som venstreback, midterforsvarer og som central midtbane. Og med Alabas nuværende kontraktsituation kan Barca få en gylden mulighed for endelig at sikre sig Bayern-profilen.

644x70

.:FORSIDE:.