Avis: Cristiano Ronaldo er ikke på vej til Barca

Rune Stentoft Arlbjørn - 16.08.20


Den portugisiske superstjerne Cristiano Ronaldo blev tidligere på ugen sat i forbindelse med et sensationelt skifte til FC Barcelona. Nu går meldingerne dog på, at verdensstjernen ikke er på vej til den catalanske storklub.

Det var den anerkendte catalanske journalist Guillem Balagué, der torsdag kunne rapportere, at Cristiano Ronaldo noget overraskende havde tilbudt sig selv til Barca. Den 35-årige portugiser skulle angiveligt være på udkig efter nye udfordringer blev det meldt.

Cristiano Ronaldo til Barca lyder da også helt hen i vejret og derfor har den spanske avis AS undersøgt sagen nærmere. Ifølge deres oplysninger er Real Madrids mest scorende spiller nogensinde, ikke på vej til Barca. AS skriver, at Ronaldos lejr afviser, at superstjernen skal til den catalanske klub.

Det virker dog også særdeles usandsynligt, at Cristiano Ronaldo ender med at skifte til Barca. Det skyldes især hans ni år lange fortid hos ærkerivalerne fra Real Madrid. Dertil kommer portugiserens skyhøje løn, som catalanerne næppe har råd til at betale.

Går man tilbage i historien, så har Barca faktisk været ude efter Cristiano Ronaldo før. Det var dengang han spillede for Sporting, men han afviste angiveligt Barca, fordi hans drøm var at spille for Real Madrid. I stedet for et skifte til Barca, valgte han at skifte til Manchester United.

644x70

.:FORSIDE:.