fbpx

Avis: Coutinho vil ikke forlade Barca til januar

Anders Lang Jensen - 18.11.21

// Philippe Coutinho

instabar

Barca har i dette efterår håbet på, at Philippe Coutinho ville levere mere stabile præstationer i Barca-trøjen, måske også for at styrke chancerne for at sælge brasilianeren. Coutinho vil dog angiveligt kun blive på Camp Nou.


Philippe Coutinho er blevet et mere og mere negativt taleemne i Barca i løbet af dette efterår. Brasilianeren har angiveligt problemer med en dårlig attitude og med den højeste løn i spillertruppen, leverer han ikke som forventet og håbet.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


I Barca har man håbet på at bringe sydamerikaneren tilbage til en vanligt niveau i dette efterår, for at vække interesse på markedet for Coutinho. Barcas chancer for at finde en løsning til januar synes dog umulig, og spilleren selv ønsker ikke at forlade klubben til januar. Det melder avisen Sport.

Philippe Coutinho vil som minimum færdiggøre sæsonen i det catalanske specielt efter ankomsten af Xavi. Coutinho vil forsøge at overbevise Xavi, noget han ikke er lykkedes med hos de sidste par Barca-trænere. Coutinho bliver altså meget vel i klubben – også efter januar. Spørgsmålet bliver om Xavi får brug for brasilianeren.

.:FORSIDE:.