Avis: Coutinho ventes ude i yderligere to måneder

FCBARCELONA.DK - 25.03.21


I går kom det frem, at Philippe Coutinho har gennemgået endnu en operation i venstre knæ, netop som han ellers var spået at vende tilbage. Nu vurderer avisen Sport, at sæsonen reelt er slut for brasilianeren.

Coutinho kommer ikke til at spille mere i denne sæson! Det er dommen fra avisen Sport, der har talt med en specialist i komplicerede knæskader. Her lyder prognosen på to måneders yderligere pause.

Det var i den sidste kamp i 2020 at Coutinho blev knæskadet og måtte opereres. Dengang vurderede lægerne at en tre måneders pause var i vente. Dermed ville man kunne se Coutinho i aktion igen i starten af april. Sådan kommer det ikke til at gå. Knæet har ikke reageret som håbet og derfor var en ny operation en nødvendighed.

Holder det stik med to måneders pause, vil Coutinho først kunne træne igen i slutningen af maj måned og så er sæsonen slut. Dermed tyder meget på, at brasilianeren har spillet sin sidste kamp denne sæson.

Den nye pause er skidt nyt for Barca, for det er meget sandsynligt at man vil forsøge at sælge Coutinho til sommer, men det kan blive mere end svært efter et så langt skadesforløb. Derfor kan endnu en lejeaftale kommer på tale, som det var tilfældet i sidste sæson hos Bayern München.

.:FORSIDE:.